Aanmelden nu mogelijk voor leerlingen uit Oekraïne

Leerlingen uit Oekraïne kunnen vanaf vandaag een telefonische afspraak maken voor een korte intake. Students from the Ukraine can make an appointment for a first intake interview as of today.

Ga voor meer informatie en het plannen van de afspraak naar: https://www.ithaka-isk.nl/aanmelden-oekraiense-leerlingen-12-18-jaar

For more information and planning this first interview please visit:  https://www.ithaka-isk.nl/aanmelden-oekraiense-leerlingen-12-18-jaar

Ook interessant

Ithaka ISK is een van de 15 NUOVO Scholen. En er zijn nu volop vacatures bij veel van deze scholen. Onze Ithaka-collega Melanie vertelt wat het betekent om deel uit te maken van NUOVO Scholen.

Lees verder

De meeste leerlingen op Ithaka spreken geen of een beetje Nederlands. Hoe leer je Nederlands als het niet je moedertaal is? We praten hierover met docente Marije van Weelderen.

Lees verder

Als je op Ithaka komt, wie kom je dan zoal tegen? In deze serie maak je kennis met een aantal van ons. Deze keer stelt Lars zich aan je voor. Hij is sinds januari onze coördinator clubs. Wat dat is? Hij vertelt je er graag meer over.

Lees verder