Na de zomervakantie

De vakantie is begonnen! We wensen iedereen een fijne zomer! Mocht je meedoen aan de zomerschool van It’s my Child, Vinea en/of Jinc, dan wensen wij je veel plezier. Vrijdag 3 september zal de eerste schooldag zijn.

De leerling maakt kennis met de mentor en krijgt het lesrooster. In de zomervakantie rond 20 augustus krijg je een brief thuisgestuurd waarin staat welke klas je zit. Mocht je in de zomervakantie verhuizen, check dan op je oude adres. De receptie van de school is vanaf dinsdag 24 augustus weer telefonisch bereikbaar. 

Als de leerling na 20 augustus uit een hoog risico (rood of oranje) gebied komt, dan moet de leerling in thuisquarantaine. Daarnaast adviseren wij om na een vakantie uit een risicogebied in ieder geval een zelftest thuis te doen. Ithaka houdt zich aan de geldende maatregelen van het RIVM.


Ook interessant

Zondagmiddag hebben ouders en leerlingen een mail ontvangen wat de nieuwe maatregelen voor Ithaka-leerlingen betekenen. Heeft u deze mail niet ontvangen, neem dan contact op met onze collega's van Administratie, administratie@ithaka-isk.nl

Lees verder

Als je op Ithaka komt, wie kom je dan zoal tegen? In deze serie maak je kennis met een aantal van ons. We trappen af met Gerben Houwer. Gerben werkt al een paar jaar op Ithaka en is sinds dit schooljaar waarnemend directeur.

Lees verder