Reizen met bus, trein en tram naar Ithaka

Vanuit de scholen in Utrecht is er contact met de vervoersbedrijven. Lees hier verder wat de reismogelijkheden naar Ithaka voor leerlingen zijn.

Vanuit de scholen in Utrecht is er contact met de vervoersbedrijven. Die bedrijven weten nu hoeveel leerlingen er op welke momenten door de stad, naar de stad en vanuit de stad zullen reizen. Zij denken dat het niet zo druk zal zijn. Dat betekent dat er voldoende ruimte in bus, trein of tram is om veilig te reizen met 1,5 meter afstand.

Vanaf woensdag kunnen de leerlingen naar school komen op de manier, zoals zij dat gewend zijn. Zorg ervoor dat uw kind voor de eerste reis naar school een mondkapje heeft. Zodra de leerlingen op school zijn, krijgen ze twee nieuwe mondkapjes. Zodat zij veilig terug naar huis kunnen en weer naar school.

Als er iets verandert, laten we u dat direct weten.

Foto door Kevin van Dun via Pexels.com

Ook interessant

De vakantie is begonnen! We wensen iedereen een fijne zomer! Mocht je meedoen aan de zomerschool van It’s my Child, Vinea en/of Jinc, dan wensen wij je veel plezier. Vrijdag 3 september zal de eerste schooldag zijn.

Lees verder

De zomervakantie komt eraan, uw kind is dan een paar weken vrij. Iets leuks doen in deze vrije weken? Wij organiseren, in samenwerking met Vinea, ook dit jaar weer een Zomerschool voor onze leerlingen met allerlei leuke activiteiten!

Lees verder

Het kabinet heeft besloten dat de anderhalve-meter-regel in het voortgezet onderwijs vanaf 7 juni wordt losgelaten en de scholen weer open kunnen. Ouders hebben 27 mei een bericht (per mail of sms) ontvangen hoe we dit gaan doen.

Lees verder

In de persconferentie van afgelopen dinsdagavond zei premier Rutte dat onze school vanaf 1 maart weer meer fysieke lessen mag gaan verzorgen. We kunnen al onze leerlingen na deze voorjaarsvakantie weer twee keer per week naar school laten komen. Maar het onderwijs op afstand blijft ook doorgaan.

Lees verder