Reizen met bus, trein en tram naar Ithaka

Vanuit de scholen in Utrecht is er contact met de vervoersbedrijven. Lees hier verder wat de reismogelijkheden naar Ithaka voor leerlingen zijn.

Vanuit de scholen in Utrecht is er contact met de vervoersbedrijven. Die bedrijven weten nu hoeveel leerlingen er op welke momenten door de stad, naar de stad en vanuit de stad zullen reizen. Zij denken dat het niet zo druk zal zijn. Dat betekent dat er voldoende ruimte in bus, trein of tram is om veilig te reizen met 1,5 meter afstand.

Vanaf woensdag kunnen de leerlingen naar school komen op de manier, zoals zij dat gewend zijn. Zorg ervoor dat uw kind voor de eerste reis naar school een mondkapje heeft. Zodra de leerlingen op school zijn, krijgen ze twee nieuwe mondkapjes. Zodat zij veilig terug naar huis kunnen en weer naar school.

Als er iets verandert, laten we u dat direct weten.

Foto door Kevin van Dun via Pexels.com

Ook interessant

Gisteravond heeft het kabinet in een vooralsnog laatste persconferentie gemeld dat de scholen in het voortgezet onderwijs vanaf woensdag 1 juli geen anderhalve meter afstand meer tussen de leerlingen hoeven te handhaven. De anderhalve meter blijft wel gelden voor de afstand tussen leerling en onderwijspersoneel en onderwijspersoneel onderling.

Lees verder

In lijn met wat minister-president Rutte vorige week tijdens zijn nieuwste persconferentie heeft verteld, gaan de scholen in het voortgezet onderwijs vanaf dinsdag 2 juni weer fysiek leerlingen ontvangen. Ook in onze scholen gaan we weer voorzichtig op locatie onderwijs verzorgen. De veiligheid en gezondheid van onze leerlingen en medewerkers...

Lees verder

Download een fotobewerkingsapp op je telefoon en maak een spannende foto luidde de opdracht voor een van onze V-klassen. En stuur deze morgen naar jullie mentoren. Weinig tijd dus....

Lees verder

Tijdens de persconferentie van gisteravond heeft minister-president Rutte toegelicht hoe de smart lockdown in ons land precies wordt verlengd. Er is een lichte versoepeling van de coronaregels aangekondigd, bijvoorbeeld door het gedeeltelijk openstellen van de basisscholen na de meivakantie. Maar alle scholen in het Voortgezet Onderwijs blijven gesloten.

Lees verder