Yes, lenteschool in de meivakantie!

Na het succes van de zomer- en herfstschool is er in de meivakantie voor leerlingen van Ithaka ook een lenteschool! Koken, muziek of virtual reality. Waar wil jij meer van weten? Schrijf je snel in!

Op de lenteschool kies je zelf wat je wilt gaan doen. Je kunt kiezen uit: kookkamp, muziekkamp en virtual reality ( 360° foto’s en video’s, VR-game en gps tocht).

Samen met andere jongeren duik je een week lang in dit onderwerp. Gezellig en leerzaam dus!

Naast het vaste (ochtend)programma is er nog veel meer leuks te doen! De dag start om 09.00 en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Ouders hebben een brief met aanmeldformulier ontvangen. Als uw kind mee wil doen, vult u dit formulier in. Uw kind kan het formulier t/m 16 april bij de mentor inleveren. Heeft u de brief niet ontvangen, neemt u dan contact op met administratie@ithaka-isk.nl.

Ook interessant

In de persconferentie van afgelopen dinsdagavond zei premier Rutte dat onze school vanaf 1 maart weer meer fysieke lessen mag gaan verzorgen. We kunnen al onze leerlingen na deze voorjaarsvakantie weer twee keer per week naar school laten komen. Maar het onderwijs op afstand blijft ook doorgaan.

Lees verder

In verband met de weersomstandigheden volgen maandag 8 februari alle leerlingen online lessen. Ook degenen die eigenlijk naar school zouden komen. Het schoolgebouw is maandag 8 februari de hele dag gesloten!

Lees verder