Ouderavond via "Teams"

De ouderavond van Ithaka vindt plaats op dinsdagavond 14 december 2021.

Ondanks corona vinden wij het belangrijk dat de ouderavond een moment is dat ouders en school elkaar ontmoeten. Door de coronamaatregelen kan dit niet op school, maar wel online via Microsoft Teams. Ouders hebben een brief ontvangen om zich op te geven voor de online ouderavond.

Heeft u nog vragen over de online avond, neem dan contact op met de mentoren van uw kind.

Illustratie

Ook interessant

Op Ithaka ontdekken veel leerlingen voor het eerst de Nederlandse taal en het onderwijs in ons land. Ter voorbereiding op de overstap naar een Nederlandstalige school organiseren wij voor onze leerlingen die na de zomer Ithaka verlaten, ieder jaar in april een zogenoemde stage.

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder