Begint je gitaaravontuur op Ithaka?

Hoe vaak denk je wel niet: ik zou wel eens gitaarspelen willen proberen? Onze leerlingen kunnen die wens nu ook werkelijkheid laten worden!

Leerlingen die nieuwsgierig zijn naar gitaarspelen, kunnen terecht in het It's My Child lokaal op La Bohèmedreef. Mamiko, een betrokken ouder, heeft hier een heuse gitaarwerkplaats geopend. Van maandag t/m donderdag kunnen leerlingen terecht om het gitaarspelen te proberen als ze geen les hebben. Een laptop met YouTube tutorials staat binnen handbereik. Mamiko's grootste wens: leerlingen die al gitaar kunnen spelen, helpen beginners om het onder de knie te krijgen.

Behalve de gitaar ter plekke bespelen, kunnen leerlingen ook een gitaar lenen. Bijvoorbeeld als ze deze mee willen nemen naar een les. En het is mogelijk om een gitaar tijdens de kerstvakantie te lenen. Als je dit wilt, loop even langs de gitaarwerkplaats in lokaal 0.19.

Ook interessant

Zondagmiddag hebben ouders en leerlingen een mail ontvangen wat de nieuwe maatregelen voor Ithaka-leerlingen betekenen. Heeft u deze mail niet ontvangen, neem dan contact op met onze collega's van Administratie, administratie@ithaka-isk.nl

Lees verder

Als je op Ithaka komt, wie kom je dan zoal tegen? In deze serie maak je kennis met een aantal van ons. We trappen af met Gerben Houwer. Gerben werkt al een paar jaar op Ithaka en is sinds dit schooljaar waarnemend directeur.

Lees verder