Coole work-out video van Kareem en Raidan

Kareem (12 jaar) en Raidan (14 jaar) uit Jemen zijn twee broers en zitten sinds een half jaar op Ithaka. De twee jongens hebben het filmpje gemaakt voor de challenge van de week van hun V-klas: maak een filmpje met een work-out op muziek (min 30 sec).

Het filmpje is te zien op: https://youtu.be/SI59o8egar0

Ook interessant

De vakantie is begonnen! We wensen iedereen een fijne zomer. Mocht je meedoen aan de zomerschool van It’s my Child, dan wensen wij je veel plezier. Lees verder voor meer informatie over de start van het nieuwe schooljaar.

Lees verder

Op donderdag 30 mei hielpen de leerlingen van klas LVH de ouderen en dieren in Utrecht een handje. Of eigenlijk vele handjes en vooral vele glimlachjes. Een gezamenlijke pilot met Serve the City Utrecht om te onderzoeken wat onze leerlingen kunnen betekenen, welke verbinding ze kunnen maken en wat zij,...

Lees verder

Op Ithaka ontdekken veel leerlingen voor het eerst de Nederlandse taal en het onderwijs in ons land. Ter voorbereiding op de overstap naar een Nederlandstalige school organiseren wij voor onze leerlingen die na de zomer Ithaka verlaten, ieder jaar in april een zogenoemde stage.

Lees verder