Fotowedstrijd

Download een fotobewerkingsapp op je telefoon en maak een spannende foto luidde de opdracht voor een van onze V-klassen. En stuur deze morgen naar jullie mentoren. Weinig tijd dus....

....om de app eens goed uit te proberen maar het plan was om de laatste online mentorles voor de vakantie af te sluiten met een kahootquiz over de klas en de fotowedstrijd. En dat is gelukt. We hebben prachtige foto’s ontvangen. De winnende foto was van Nasrin (zie foto bij dit bericht). En ook Aydzhan (2e plaats) en Kinan (3e plaats) hebben ons, net als alle andere leerlingen, verrast met prachtige foto’s.

Ook interessant

De vakantie is begonnen! We wensen iedereen een fijne zomer. Mocht je meedoen aan de zomerschool van It’s my Child, dan wensen wij je veel plezier. Lees verder voor meer informatie over de start van het nieuwe schooljaar.

Lees verder

Op donderdag 30 mei hielpen de leerlingen van klas LVH de ouderen en dieren in Utrecht een handje. Of eigenlijk vele handjes en vooral vele glimlachjes. Een gezamenlijke pilot met Serve the City Utrecht om te onderzoeken wat onze leerlingen kunnen betekenen, welke verbinding ze kunnen maken en wat zij,...

Lees verder

Op Ithaka ontdekken veel leerlingen voor het eerst de Nederlandse taal en het onderwijs in ons land. Ter voorbereiding op de overstap naar een Nederlandstalige school organiseren wij voor onze leerlingen die na de zomer Ithaka verlaten, ieder jaar in april een zogenoemde stage.

Lees verder