Kunstbende in de klas!

Dinsdag 8 februari kwam Kunstbende de klas in. Klassen kregen workshops in dans, muziek, fashion en theater. 2 leerlingen vertellen over hun ervaring met de workshop dans.

Amélie, klas SVJ

Dans!
Je kunt het leuk vinden of niet leuk vinden.
Er voor mij was dinsdag 8 februari de dag dat ik merkte dat ik van dansen hield.
Juf Sara heeft ons geleerd hoe te strekken, dansen en ons uit te drukken met dans.
Ze was erg leuk en bracht me echt in een beter humeur, en toen we in de groep dansten, had ik op een podium stond bij een concert.
We dansten als idolen.
In de hoop dat we geen moves zouden missen!
Daarom hou ik van dansen.

Somaya, klas SVJ

Op dinsdag 8 februari kwam een danslerares genaamd Sara. Ze was getalenteerd in hiphop en ze beheerste ook choreografie. Eerst leerde ze ons wat danspasjes op een geweldige muziek. Ten tweede, we verdeelden ons in groepjes. Toen lieten we haar de dans zien. Ik vind de dans geweldig. Maar ik denk niet dat ik ga dansen, want het is niet mijn hobby.

Ook interessant

Wow, wat hebben de leerlingen van de fotoclub veel geleerd! Een tentoonstelling van hun foto's is te vinden op de La Bohèmedreef. In de video een korte impressie.

Lees verder

Als je op Ithaka komt, wie kom je dan zoal tegen? In deze serie maak je kennis met een aantal van ons. Deze keer stelt Lars zich aan je voor. Hij is sinds januari onze coördinator clubs. Wat dat is? Hij vertelt je er graag meer over.

Lees verder