Leerlingen zetten beste beentje voor tijdens Voorleeswedstrijd 2022

Dinsdag 29 maart was een spannende dag. Op Ithaka vonden de voorleeswedstrijden van de V-klassen en de R-klassen plaats. Mehmet en Amelie, 2 enthousiaste leerling-juryleden van de V-voorleeswedstrijd, schreven een mooi verslag.

Zweet, tranen, boeken en actie! De Voorleeswedstrijd was misschien niet zo zwaar maar zeker iets om enthousiast over te worden.

Als de twee juryleden van deze wedstrijd zullen we zeggen dat iedereen het erg goed heeft gedaan. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering!

Aan het begin van de wedstrijd vulde de kantine zich aan de linker en rechterkant met alle leerlingen van de Stroy. Er was een grote stoel gemaakt voor de lezers.

Vooraan stonden onze prettige presentatoren Juf Kirsten & Juf Eva. Onze jury bestond uit juf Petra & Pascale en wijzelf, Mehmet en Amelie.

En onze winnaar was… Somaya!

Somaya is van winnaar van onze klas SVJ gegaan naar winnaar van de SCHOOL! Vergis je niet, haar poëtische voorlezen was ontzettend goed, maar ook de andere leerlingen hebben goed gelezen.

Deze Voorleeswedstrijd was er één die we nooit zullen vergeten, en we hopen dat het volgend jaar net zo spectaculair zal zijn.

Mehmet en Amelie (klas SVJ)

Ook interessant

Wow, wat hebben de leerlingen van de fotoclub veel geleerd! Een tentoonstelling van hun foto's is te vinden op de La Bohèmedreef. In de video een korte impressie.

Lees verder

Als je op Ithaka komt, wie kom je dan zoal tegen? In deze serie maak je kennis met een aantal van ons. Deze keer stelt Lars zich aan je voor. Hij is sinds januari onze coördinator clubs. Wat dat is? Hij vertelt je er graag meer over.

Lees verder