Podcast Positief Onderwijs

Een tijdje geleden werkten onze directeur, Gerben Houwer, en docent Dennis van Os mee aan een podcast van Kessels & Smit.

In hun podcastserie hoor je hoe vier scholen bouwen aan positief onderwijs. Op Ithaka doen we dat op onze eigen wijze. In de eerste podcast van deze serie hoor je daar meer over:

https://www.kessels-smit.com/nl/nieuws/podcastserie-positief-onderwijs

Ook interessant

Van 27 april t/m 12 mei zijn we 2 weken vrij. We wensen je alvast een fijne vakantie! Wil je in de vakantie iets leuks gaan doen maar je weet niet wat? Lees snel verder: we geven je een paar tips.

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder