Wij zoeken collega's!

Of je nu ervaren, zij-instromer of iemand met pedagogisch talent bent, wij komen graag met je in contact!

Leerlingen begeleiden in hun groei naar een volwassen bestaan. Een prikkelende, eigenzinnige en steunende werkomgeving. Ruimte om je blijvend te ontwikkelen. Een informele, maar niet vrijblijvende sfeer. Begeleiding tijdens de inwerkperiode. Een collegiaal team. Klinkt het je als muziek in de oren? We nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Onze vacatures vind je op: 
https://werkenbij.nuovo.eu/

{Afbeelding van Parveender Lamba via Pixabay }

Ook interessant

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Tot en met het schooljaar 2020/2021 verzorgde Iddink de levering van schoolboeken binnen de NUOVO Scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder