Oproep voor iedereen in het onderwijs

Wacht. Stop even en neem een moment voor onze video.

Update 23-3-2023 Op dit moment hebben wij geen vacatures. Zodra er weer vacatures ontstaan, zijn deze te vinden op: https://werkenbij.nuovo.eu/. Wil je je oriënteren op het ISK-onderwijs, neem dan contact op met Gerben Houwer, directeur.

Het grote lerarentekort is voor bijna iedere school een probleem, maar voor Ithaka ISK wordt dat probleem met de dag groter door de blijvende instroom van vluchtelingen. Ieder kind heeft het recht om naar school te kunnen gaan. Laten we daar samen voor zorgen.

Dit is een oproep voor iedereen in het onderwijs: besturen, schoolleiders, teamleiders, docenten, ondersteunend personeel. Lees hier verder voor meer informatie.

Ook interessant

Verhalen en poëzie zijn prachtige middelen om emoties, gebeurtenissen en levenswijsheden mee te uiten. Genieten van de schoonheid van taal! Hoe doe je dat als je nog een nieuwe taal leert? En misschien nog helemaal niet zoveel woorden kent?

Lees verder

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Wow, wat hebben de leerlingen van de fotoclub veel geleerd! Een tentoonstelling van hun foto's is te vinden op de La Bohèmedreef. In de video een korte impressie.

Lees verder