Oproep voor iedereen in het onderwijs

Wacht. Stop even en neem een moment voor onze video.

Update 23-3-2023 Op dit moment hebben wij geen vacatures. Zodra er weer vacatures ontstaan, zijn deze te vinden op: https://werkenbij.nuovo.eu/. Wil je je oriënteren op het ISK-onderwijs, neem dan contact op met Gerben Houwer, directeur.

Het grote lerarentekort is voor bijna iedere school een probleem, maar voor Ithaka ISK wordt dat probleem met de dag groter door de blijvende instroom van vluchtelingen. Ieder kind heeft het recht om naar school te kunnen gaan. Laten we daar samen voor zorgen.

Dit is een oproep voor iedereen in het onderwijs: besturen, schoolleiders, teamleiders, docenten, ondersteunend personeel. Lees hier verder voor meer informatie.

Ook interessant

Wow, wat hebben de leerlingen van de fotoclub veel geleerd! Een tentoonstelling van hun foto's is te vinden op de La Bohèmedreef. In de video een korte impressie.

Lees verder

Ithaka is de afgelopen periode buitengewoon gegroeid. Onze drie locaties – La Bohèmedreef, Stroyenborchdreef en Shkola – zitten vol. We zijn dan ook heel blij dat we vanaf 8 mei twee verdiepingen in het gebouw aan de Daltonlaan 300 in Utrecht betrekken.

Lees verder